Traian Basescu: "Exista un tip de mogul mai periculos decat Voiculescu, care e un turnator nenorocit"

Ultima actualizare: 17-04-2014 06:58
Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a declarat diminica seara ca exista o persoana, "un tip de mogul mai periculos decat Dan Voiculescu", pe care l-a caracterizat drept un "un turnator nenorocit".

"Mai toxic este Ghita decat Voiculescu. Macar la Voiculescu stii cate parale face, el e un turnator nenorocit, si-a turnat rudele, familia, la Securitate ca sa-i fie lui bine. Salariatii lui recita pe bani partitura pe care le-o da (...) sunt platiti pentru un singur lucru, sa minta continuu, sa spele pe creier, sa-l apere pe mogulul lor, care e in pragul puscariei", a declarat Traian Basescu, potrivit Mediafax, care citeaza Realitatea Tv.

El a sustinut ca deputatul PSD Sebastian Ghita "este alt specimen".

"Eu il consider toxic pentru ca el este din generatia tanara, este un om de afaceri tanar, il compar si cu Vantu. Vantu a dobandit un imperiu mediatic furand de la privati, nu prea s-a atins de stat, a incercat sa faca ceva cu CEC-ul, cu FNI-ul - vedem cum iese, ca e procesul in derulare. Ghita numai cu bani de la stat, numai prin contracte cu statul, sprijinit in mod categoric in ultimii ani de Victor Ponta, ia bani din afacerile cu statul dupa care vine si se pune cu arme si bagaje la constructia statuii lui Victor Ponta, in detrimentul corectitudinii jurnalistice. Este un tip de mogul mult mai periculos decat Voiculescu, pentru ca nu are CV-ul lui Voiculescu, poate sa spuna «sunt tanar, am reusit in afaceri si fac ce vreau cu banii mei». Cand faci jurnalism nu faci ce vrei, faci ce-ti spune regula acestei cea de-a patra puteri in stat, sau te declari: Eu, pe banii pe care mi-i asigur din contractele cu statul, printre altele sustin pe prim-ministrul corupt Victor Viorel Ponta", a mai afirmat seful statului.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO