Traian Basescu a plecat, traiasca...Traian Basescu!


Ultimul update: Duminica 28 Octombrie 2012 03:02
Data publicarii: Luni 21 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Politice

Locatarul de la Cotroceni a depus juramantul in fata Parlamentului si a devenit oficial, pentru a doua oara, sef al statului. Inainte, insa, la sediul Presedintiei, a fost organizata o ceremonie pentru terminarea mandatului.

Putin dupa ora pranzului, la Cotroceni, Garda astepta prezentarea onorului la incheierea mandatului.

Experienta acumulata in primul mandat ma va ajuta sa evit erori in viitor... Imi propun sa raman un presedinte care lupta pentru poporul sau, un presedinte care ii reprezinta pe toti cei 22 de milioane de roamni indiferent daca acestia l-au ales sau nu.
Traian Basescu
Traian Basescu nu a plecat insa prea departe si nu pentru mult timp. A dat o fuga pana la Parlament pentru a depune juramantul. Sedinta a fost prezidata chiar de catre fostul sau contracandidat, Mircea Geoana. Invitati, numai unul si unul: Patriarhul Daniel, sefii serviciilor secrete, toti membrii Guvernului, dar si reprezentanti ai corpului diplomatic.

Dintr-un balcon sotia si cele doua fiice ale sefului statului privesc cu atentie momentul solemn.

Sedinta se termina. La Cotroceni garda de onoare se pregateste din nou. Noul presedinte, adica Traian Basescu, a sosit sa-si preia mandatul.

Este pentru prima data cand un presedinte este ales a doua oara consecutiv. Asa ca la Cotroceni au avut loc doua ceremonii, organizate cu fast. Una de plecare in curtea interioara si una de preluare a noului mandat, pe platoul din fata Palatului.

Prin fata presedintelui, pentru prima data, nu au trecut numai obisnuitii militari ai garzii, ci si militari de la alte arme.
 

Antonescu: Increderea noastra in premier e zero, dar am putea vota Guvernul
Boc: Bugetul pe 2010, aprobat de Parlament la inceputul lunii ianuarie
Traian Basescu a intarziat la ceremonia de validare, din cauza zapezii!
VIDEO PROTVPLUS.RO