Teodor Melescanu a fost exclus din PNL

Ultima actualizare: 21-05-2012 17:42
Teodor Melescanu

Asa cum era de asteptat, Delegatia Permanenta a PNL a aprobat, cu majoritatea voturilor, excluderea din partid a lui Teodor Melescanu, dupa ce acesta a acceptat functia de director al SIE.

"In cazul domnului Melescanu, a fost un vot secret referitor la excluderea domniei sale din partid, un vot care, in covarsitoare majoritate, a fost pentru excludere", a precizat deputatul PNL Cristian Adomnitei, dupa sedinta Delegatiei Permanente.

Adomnitei a spus ca 90 de membri ai Delegatiei Permanente au votat "pentru" excluderea lui Melescanu, sase membri votand "impotriva". El a mai precizat ca zece voturi au fost anulate.

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat, in urma cu o saptamana, ca excluderea se poate face chiar daca Melescanu este autoduspendat. "Autosuspendarea implica o calitate care poate fi supusa unei sanctiuni", a spus Voicu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in urma cu doua saptamani, ca nominalizarea lui Teodor Melescanu la sefia SIE este "o afacere" intre Traian Basescu si Teodor Melescanu si a anuntat ca va cere excluderea din partid a senatorului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO