Sulfina Barbu (PDL): Becali sa-si ceara scuze pentru jignirile aduse lui Preda si Paleologu

Ultima actualizare: 20-03-2012 05:16
Sulfina Barbu

Deputatul PDL Sulfina Barbu este de parere ca Gigi Becali ar trebui sa-si ceara scuze pentru ca a jignit doi lideri importanti ai PDL, Cristian Preda si Toader Paleologu.

"Cred ca Becali ar trebui sa-si ceara scuze pentru declaratiile facute la adresa unor lideri importanti ai PDL. Eu, ca membru PDL, colega cu Cristi Preda si Toader Paleologu, am simtit un mare disconfort cand am vazut cum isi permite sa-mi jigneasca colegii. Eu cred ca fiecare dintre noi are locul sau in politica, iar cei care ne judeca sunt doar cetatenii si nimeni altcineva", a declarat deputatul PDL.

Sulfina Barbu a precizat ca Becali, care declarase ca vrea sa colaboreze cu PDL, "tocmai a jignit un membru din BPN si un europarlamentar important al PDL".

"Ii reamintesc lui Becali, care declara ca vrea sa colaboreze cu PDL, ca tocmai a jignit un membru din BPN si un europarlamentar important al partidului. Nu asa se colaboreaza cu PDL", a mai spus deputatul PDL.

Presedintele PNG George Becali a declarat, sambata, ca membrii PDL care au spus ca PNG si PP-DD n-ar trebui sa fie parte dintr-o viitoare miscare populara "sunt oameni care nu au facut nimic nici in viata, nici in politica".

"Nu stiu daca poate vreodata nici ala care vorbeste cu «r», care a fost ministru la Cultura, cum il cheama ... Paleologu. Nici Paleologu, nici Cristian Preda nu pot face intr-o lupta nici cat negru sub unghia mea. Asta nu cred ca nu stie un animal politic intre ghilimele care se numeste presedintele Traian Basescu. Ce nevoie sa ai de Paleologu? Ar trebui sa-i spuna «Mai tata, du-te citeste doua, trei carti, vino la televizor si raraieste-te cat vrei tu»", a comentat europarlamentarul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO