Robert Negoita (PSD): Miscarea Populara este la noi; ce fac ei este o gasca de infractori

Ultima actualizare: 26-09-2012 04:20
Robert Negoita

Vicepresedintele PSD Robert Negoita este de parere ca PDL, PNG si UNPR nu fac o miscare populara, ci o gasca de infractori pentru a incerca sa ii mai pacaleasca inca o data pe romani.

"Ce fac ei este o gasca de infractori in care se aduna cu totii sa incerce sa mai pacaleasca inca o data pe romani. Nu se vor putea ascunde, tot PDL, tot PNG, tot UNPR, tot hoti si corupti sunt acolo. In mod fals incearca sa o intituleze miscare populara", a afirmat Negoita la ceremonia organizata de filiala social-democrata a Sectorului 3 de inmanare a carnetelor de partid pentru noii membri de partid.

El a aratat ca "miscare populara" poate fi denumit faptul ca organizatia PSD pe care o coordoneaza a adus 582 de noi membri, veniti in ultimele saptamani.

Negoita a subliniat ca in urmatoarele saptamani vor mai urma si alte festivitati de inmanare a carnetelor de membri de partid. "Oamenii acestia au venit in PSD pentru ca simt ca le poate oferi schimbarea de care au atata nevoie", a spus el, adaugand ca partidul sau este "al maselor" si a stiut sa aiba grija de oameni, "de pensionari si de angajati".

La evenimentul filialei social-democrate din sectorul 3 a venit si presedintele interimar al PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu, care a subliniat ca aceasta ceremonie, precum si schimbarile de la organizatia PSD a sectorului 4 sunt motivate de "pregatirea campaniei electoral pentru locale".

Intrebata in legatura cu posibila sa candidatura pentru functia de primar la Sectorul 6, Andronescu a anuntat ca lista candidatilor USL in Bucuresti va fi anuntata la momentul potrivit, urmand ca in urmatoarele doua saptamani sa fie definitivata, insa ea crede ca nu i se potriveste o astfel de functie.

Dupa incheierea ceremoniei organizate intr-o sala in care se organizeaza nunti si alte petreceri a hotelului detinut de Negoita, cei aproximativ 600 de participanti au participat la o masa festiva.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO