Stolojan: Boc e nepotrivit pentru unii, pentru ca e corect

17-02-2011 00:29

Theodor Stolojan

Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat ca isi mentine opinia ca premierul trebuie sa fie si presedintele partidului de guvernare, aratand ca Emil Boc "este nepotrivit pentru unii, pentru ca este un om corect".

Stolojan a precizat, de asemenea, ca nu crede ca PDL si-ar reveni ca imagine daca ar fi desemnat un premier tehnocrat. "Presedintele partidului de guvernare trebuie sa fie si prim ministru, argumentul este ca o persoana care detine cele doua functii poate sa atenueze tensiunile care apar.

In cazul separarii celor doua functii, presedintele partidului de guvernare va intra foarte curand in conflict cu primul ministru. Nu cred ca Romania se afla in prezent intr-o situatie in care o guvernare sa fie gestionata de o persoana si partidul de guvernamant sa fie gestionat de alta persoana", a spus Stolojan.

El a aratat ca toate discutiile din ultima vreme s-au bazat pe ipoteza ca perceptia fata de partidul de guvernamant s-ar schimba si PDL si-ar reveni foarte repede daca ar fi un premier tehnocrat, dar a apreciat ca aceasta idee nu este valabila, singura solutie fiind cresterea economica.

Maghiarii si minoritatile din coalitie spun nu oricarei schimbari in Guvern

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO