Senatorii puterii: PSD sa inteleaga ca nu poate obtine inlocuirea lui Geoana cu un alt senator PSD

Ultima actualizare: 05-05-2012 23:37
Senatori

Liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a declarat ca social-democratii nu trebuie sa se bazeze pe faptul ca Mircea Geoana poate fi inlocuit la Senat cu un alt membru PSD, deoarece, in opinia sa, "competitia este deschisa pentru toate partidele".

"PSD trebuie sa inteleaga ca daca domnul Geoana isi pierde functia de presedinte al Senatului, competitia este deschisa pentru toate partidele. Dupa gafa facuta cu proasta interpretare a Regulamentului si a legilor cerand o rocada, PSD s-ar putea sa repete aceasta gafa, mergand pe diverse interpretari si cerand revocarea lui Geoana si inlocuirea cu alte persoane din PSD, fie Chelaru, fie Corlatean, dar ei trebuie sa inteleaga ca nu pot obtine acest lucru", a declarat Cristian Radulescu, citat de Mediafax.

Liderul senatorilor PDL a mai spus ca interpretarea pe care o dau cei de la PSD Regulamentului si legislor este nesustinuta si neadevarata. "Sustinem inlocuirea domnului Geoana de la presedintia Senatului si nu vom renunta la aceasta functie care trebuie sa apartina coalitiei, cu precadere PDL", a mai precizat el.

la randul sau, liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a salutat excluderea lui Geoana din PSD si, implicit, pierderea functiei de presedinte al Senatului.

"PSD a facut un gest minunat prin excluderea lui Mircea Geoana: sa ne cedeze noua conducerea Senatului. E o problema interna a PSD, dar PSD nu a facut altceva decat sa ne ajute sa preluam conducerea Senatului", a declarat Mircea Toader.

El a adaugat ca acest lucru arata "gradul de maturitate" a celor din PSD. Toader a mai spus ca va fi o discutie in coalitie privind functia de presedinte al Senatului, dar ca PDL ar trebui sa o revendice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO