Senatorii nu au unde sa parcheze, asa ca au dezbatut in Parlament

03-02-2010 00:00

Palatul Parlamentului

Mare suparare mare pe capul senatorilor romani. Nu au unde sa-si mai parcheze masinile pentru ca zapada nu a fost inlaturata. Asa ca Membrii Biroului permanent au discutat luni, in prima zi a acestei sesiuni parlamentare, fix acest subiect.

 

Pe scurt, vicepresedintele Senatului, Alexandru Peres, l-a informat pe presedintele Senatului, Mircea Geoana, ca senatorii "au probleme mari cu parcarea" si ca zapada nu a fost data la o parte.

Chestorul Senatului, Constantin Dumitru, a gasit imediat solutia: "Parcarea din fata sa fie numai pentru senatori, pentru ca nu se mai poate altfel. (...) "Sunt masini parcate acolo de asta toamna", a adaugat senatorul.

"Intr-adevar, sunt destul de multe vehicule, inclusiv de gabarit mai mare, care au ramas parcate acolo dintr-o perioada electorala si care, se pare, sunt parcate acolo pana la urmatoarele alegeri, ceea ce nu cred ca este normal", a spus si Mircea Geoana, care a cerut echipei tehnice sa rezolve problema astfel incat zona de acces in Senat sa permita macar "minima logistica".

Asadar, am scapat de-o grija! Senatorii vor avea pana la urma unde sa-si parcheze masina. Cum ramane insa cu bucurestenii de rand care duc un adevarat razboi al nervilor, zi de zi, pana gasesc un loc liber? Simplu, mai asteapta...

Oficialii primariei se lauda insa cu un proiect ambitios, mai exact, o mare parcare subterana in Piata Universitatii. Lucrarile, care costa in jur de 16 milioane de euro, vor incepe in luna martie. Insa stiti ce-nseamna asta: pana vom avea locuri de parcare, ne vom omori neuronii in ambuteiaje.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26