Senatoarea exclusă din PSD pentru că a boicotat moțiunea de cenzură intră în grupul PNL

Ultima actualizare: 02-09-2020 14:16
Roxana Paţurcă
Facebook.com

Liderul grupului PNL din Senat, Daniel Fenechiu, a confirmat miercuri că senatorul Roxana Paţurcă va face parte din grupul pe care îl conduce.

El a precizat că includerea Roxanei Paţurcă printre senatorii liberali va "întări" grupul.

"Roxana Paţurcă va fi membră a grupului PNL de la Senat. Organizaţia PNL Călăraşi nu se opune doamnei Paţurcă. Este apreciată atât în organizaţia Călăraşi, cât şi de grupul PNL din Senat. Eu consider că venirea Roxanei întăreşte grupul într-un context în care PSD atacă la baionetă toate măsurile Guvernului Orban şi noi trebuie să fim în măsură să respingem toate atacurile PSD care urmează până în decembrie", a declarat pentru Agerpres Fenechiu.

Senatorul Roxana Paţurcă şi deputaţii Adrian Todor, Cătălin Rădulescu şi Dan Ciocan au fost excluşi din PSD pentru că au lipsit de la şedinţa de plen comun a Parlamentului în care trebuia să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură.

Decizia excluderii celor patru a fost luată în şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD.

Şedinţa Parlamentului în care trebuia dezbătută şi votată moţiunea de cenzură nu a putut să aibă loc, luni, din lipsa cvorumului, potrivit anunţului preşedintelui Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu.

În urma apelului nominal, doar 226 de parlamentari au fost la şedinţă, fiind necesară prezenţa a 233 de deputaţi şi senatori.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO