Scandal în PNL. Turcan susține că s-a trezit cu o echipă ”de inspecție”, după ce l-a criticat pe Cîțu

Ultima actualizare: 22-11-2021 15:39
Raluca Turcan
Agerpres

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, susține că - după ce l-a criticat pe președintele său de partid, Florin Cîțu, într-un mesaj transmis pe un grup intern de mesagerie al PNL - s-a trezit la minister cu o echipă ”de inspecție”.

 

Într-un mesaj transmis pe același grup intern de mesagerie al Partidului Național Liberal, Turcan l-ar fi acuzat pe Cîțu că, în acest fel, manifestă ”un comportament de tip interlop”.

”Dragi colegi, distracția continuă! Acum 5 minute a părăsit clădirea MMPS o echipa de “inspecție” de la Finanțe, care a fost trimisă în control la 20 de minute după declarația mea referitoare la Florin Cîțu. Vor să efectueze un control miercuri, 24 noiembrie, pe aplicarea OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă, în condițiile în care MMPS nu are atribuții. (Numai CNPP aste autoritate tutelară pentru TBRCM, dar, ce să vezi, nu e pe legea privind guvernarea corporativă!!!) Mai vor să verifice situația patrimonială publică și privată la MMPS, din 2020 până azi!!!! Ce să vedeți și aici?! Nu s-a mai făcut așa ceva din 2015! Bravoooo, Florin Cîțu! Credeți că un comportament de tip interlop este soluția în România lui 2021?” - ar fi transmis Turcan colegilor liberali, potrivit unor surse din PNL.

Scandalul din Partidul Național Liberal a pornit după ce șefa PNL Sibiu, fosta ministră a Muncii Raluca Turcan, rămasă acum fără portofoliu, a adresat un mesaj foarte dur conducerii de partid pe care o aplauda acum două luni la congres!

Turcan l-a acuzat pe Florin Cîțu că spune minciuni și i-a cerut să-şi depună demisia împreună cu toată echipa de negociere.

”E puţin spus că s-a negociat în genunchi”, a susținut Turcan.

 

 

 

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO