S-a enervat Liviu Dragnea: ”Eu cred că acel porc este un nesimțit și chiar un penal”

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
liviu dragnea catuse
Pro TV

Președintele PSD Liviu Dragnea a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor, care au vrut să știe dacă a participat la evenimente private alături de șefa DNA Laura Codruța Kovesi și fostul adjunct al SRI generalul Florian Coldea.

 Întrebările jurnaliștilor au venit după dezvăluirile lui Dan Andronic în ziarul său, unde a scris că, în decembrie 2013, ”șefa DNA și Liviu Dragnea au mâncat șorici proaspăt tăiat de la cel din urmă și s-au întreținut extrem de cordial”.

Acum, Dragnea neagă aceste informații și chiar a vorbit batjocoritor despre acest subiect.

”Deci, eu n-am fost în decembrie 2013 la nicio întâlnire de genul ăsta. Dar, dacă este adevărată povestea cu porcul, eu cred că acel porc este un nesimțit și chiar un penal, și ar trebui să verifice foarte atent această situație.

Trei. Eu zic că aceasta este o perioadă în care ar trebui să vorbească nișlte oameni care încă sunt în funcții, niște oameni care au fost în funcții și care să vorbească despre lucruri serioase.”

Iritat de întrebările presei, șeful PSD a cerut ziariștilor să nu mai pună întrebări despre ”povestea porcului!”.

Liviu Dragnea: Nu cred că discutăm acum despre povestea porcului. Dumneavoastră aveți o problemă acum cu porcul. E ok. Eu am problemă cu oaia.

Spuneam de niște chestii serioase. Păi vorbesc singur, domnul Andrei. V-ați atins și astăzi obiectivul. Deci. Despre genul ăsta de informații care apar din partea diverselor persoane fizice sau juridice nu înseamnă că nu vom vorbi odată. Dar nu acum este momentul. Acum trebuie să vorbească alții. Când va fi cazul să vorbim vom vorbi.

Reporter: Ați participat la evenimente private alături de Laura Codruța Kovesi sau domnul Coldea?
Liviu Dragnea: Dacă o să fiu chemat la vreo comisie o să spun.

Reporter: Este o informație, totuși, care îi poate privi și pe români, având în vedere că ocupați o funcție publică.
Liviu Dragnea: Știu, și la comisie sunt informații care îi privesc pe români și cred că informațiile care se dau acolo și cuvintele casre se dau acolo sunt cele mai grele.

Reporter: Dar de ce evitați să spuneți acest lucru în fața presei?
Liviu Dragnea: Ca să nu își piardă interesul comisia, să nu mă mai invite. De-aia. Bun, putem să închidem povestea porcului, totuși?

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO