Relu Fenechiu: Vom face toate demersurile legale pentru ca Traian Basescu sa plece de la Cotroceni

Ultima actualizare: 28-10-2012 01:46
Relu Fenechiu

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, joi, dupa sedintele organismelor de conducere ale partidului, ca liberalii vor face in continuare toate demersurile constitutionale si legale posibile pentru ca Traian Basescu sa parasesca Palatul Cotroceni.

 

"S-au analizat rezultatele la alegerile locale si rezultatele referendumului din 29 iulie. In urma acestor analize, aproape toti reprezentantii Delegatiei Permanente in luarile lor de cuvant si-au exprimat sustinerea si atasamentul fata de cei aproape 8 milioane de romani care au votat impotriva lui Traian Basescu.

Il consideram in contituare un presedinte ilegitim si vom face in continuare toate demersurile constitutionale si legale posibile pentru ca Traian Basescu sa paraseasca Palatul Cotroceni", a spus Relu Fenenchiu.

Fenechiu a anuntat constituirea unui grup de lucru pentru rediscutarea, impreuna cu cei din USL, a programului de guvernare pentru perioada 2012- 2016.

In plus, s-a decis cu privire la inceperea organizarii campaniei pentru alegerile parlamentare, a mai spus vicepresedintele PNL.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO