Reactia lui Traian Basescu dupa sechestrul pus pe terenurile de la Nana: "Consecintele unor actiuni politice impotriva mea"

07-03-2015 12:26


Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat pe Facebook dupa ce Tribunalul Calarasi a mentinut sechestrul pe terenul pe care fiica sa cea mare il are in comuna Nana.

Imi pare rau pentru cele 127 familii din comuna Nana care au sechestru pe terenurile agricole restituite in perioada 1996-2010. Pe fond, aceste familii suporta consecintele unor actiuni politice indreptate impotriva mea. Nu exclud posibilitatea ca in procesul de restituire sa fi existat ilegalitati. Asta va constata justitia iar cei care au incalcat legea vor raspunde. Sper ca astfel de investigatii sa se faca in toata tara, incepind spre exemplu cu judetele Vrancea si Timis. Ioana Basescu a cumparat de la o firma italiana cele 290,4 hectare de la Nana in octombrie 2013 in baza inscrisurilor legale de la cartea funciara, cu deplina buna credinta  Oare de ce timp de trei ani cit timp firma italiana a detinut proprietatea terenurilor nu s-a facut nici o investigatie?” a scris Traian Basescu pe contul de Facebook.

Tribunalul Calarasi a mentinut sechestrul pe terenul pe care fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu, Ioana Basescu, il are in comuna Nana, despre care procurorii au suspiciuni ca a fost retrocedat in mod ilegal. Sechestrul a fost instituit de procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in 16 februarie, atat pe terenul Ioanei Basescu, cat si pe cele ale unor inculpati din acest dosar.
 

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO