Reactia lui Crin Antonescu dupa ce Basescu NU l-a invitat la ceremonia de investire a lui Gerea

Ultima actualizare: 20-10-2013 06:59
Crin Antonescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat pentru "Gandul" ca nu a fost invitat de Administratia Prezidentiala sa participe la ceremonia oficiala de la Palatul Cotroceni, unde liberalul Andrei Gerea a depus juramantul ca ministru al Economiei.

"Am asteptat anuntul, cum se procedeaza uzual, intre Cancelaria prezidentiala si cabinetul de Senat. Nu a venit niciun anunt, nicio invitatie, cum se face de obicei. Dupa aceea sefa mea de cabinet a verificat, a constatat ca pe lista invitatilor la ceremonie nu ma aflam si nu stiu daca se afla cineva din partea Senatului si, ca atare, nefiind invitat nu m-am prezentat", a explicat pentru "

Gandul

" liberalul.

Liderul PNL a adaugat ca isi explica aceasta decizie a lui Traian Basescu, de a nu-l invita la ceremonie, prin faptul ca la ultima depunere de juramant de la Palatul Cotroceni a parasit sala in momentul in care presedintele a inceput sa vorbeasca.

"Mi-e usor sa imi imaginez ca este o reactie la plecarea mea din cursul precedentei ceremonii de depunere a juramantului la doamna Ramona Manescu, cand am parasit sala la discursul domnului Basescu, dar alte comentarii nu am.

Chiar daca imi explic in felul acesta decizia presedintelui, nu inseamna ca o si aprob. Credeti ca totusi ar fi trebuit sa invite un vicepresedinte al Senatului", a precizat pentru "Gandul" Crin Antonescu.

La ceremonia de la Palatul Cotroceni au participat premierul Ponta, mai multi reprezentanti ai Guvernului si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO