Razboiul dintre Palate se poarta pe Facebook. Ponta spune ca pretul carburantilor a crescut sub "guvernele domnului Basescu"

Ultima actualizare: 03-04-2014 07:01
Victor Ponta

Razboiul permanente dintre Palatul Victoria si Palatul Cotroceni se poarta si in mediul virtual, mai exact pe Facebook, acolo unde Victor Ponta spune ca pretul carburantilor a crescut in timpul Guvernelor Basescu.

Mai mult, premierul spune ca presedintele a tacut in toata aceasta perioada, iar in timpul Guvernelor Ponta, cand preturile la carburanti au scazut, a inceput "sa trimita scrisori".

"Iata cum arata situatia reala: pretul benzinei, sub guvernele domnului Basescu, a crescut cu 70%, iar cel al motorinei cu 90%. Presedintele Romaniei, in functie si atunci, dar si acum, a ales sa taca!

Il invit pe dl. Basescu, daca tot se arata ingrijorat de pretul la benzina, sa prezinte opiniei publice scrisorile pe care i le-a trimis lui Emil Boc, ca dovada a ingrijorarii sale pentru pretul crescator pe care romanii l-au platit pentru combustibil din 2009 pana in 2012. Altfel, toate demersurile acestuia se inscriu la categoria populism si ipocrizie", se arata pe profilul de Facebook al lui Victor Ponta.

 

Intr-o postare anterioara, premierul atrage atentia asupra faptului ca Traian Basescu nu a comentat pretul carburantilor in anii trecuti.

 
"Graficul prezentat aici arata tuturor ipocrizia presedintelui Traian Basescu pe un subiect de interes pentru toti romanii.

Dupa cum vedeti, din 2009 pana in 2012 presedintele Romaniei a tacut. In orele urmatoare, tot aici, pe Facebook, va voi prezenta si care este subiectul pe care Traian Basescu a ales sa taca", se mai arata pe profilul premierului.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO