Răspunsul Gabrielei Firea, întrebată dacă va candida la alegerile prezidențiale

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
gabriela firea
Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Capitalei Gabriela Firea a spus vineri că va candida pentru un post de vicepreşedinte al PSD dacă Organizaţia Femeilor Social Democrate o va recomanda.

Întrebată dacă o interesează şi o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale, Firea a negat, spunând că îşi doreşte să continue proiectele începute la Primăria Capitalei.

Nu mă ocup cu revoluţia în partid. Dacă colegele mele de la organizaţia de femei - pentru că doamnele sunt de obicei recomandate de organizaţia de femei şi intră pe norma internă de partid în Biroul Permanent Naţional - dacă mă vor recomanda, le voi mulţumi şi voi candida pentru un post de vicepreşedinte al PSD. Mi-aş dori nu atât pentru funcţia în sine, ci pentru faptul că Bucureştiul ar trebui să aibă un reprezentant în Biroul Permanent, mai ales că în Bucureşti avem foarte multe probleme”, a declarat vineri Gabriela Firea, potrivit news.ro

Întrebată dacă va candida la alegerile prezidenţiale, edilul a negat şi a spus că îşi doreşte să ducă la final proiectele începute la primărie.

Nu voi candida la preşedinţie. Îmi doresc foarte mult să duc la bun sfârşit proiectele de la Primăria Capitalei”, a spus Firea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO