PSD: Propunerea lui Basescu privind finantarile e buna

18-01-2011 00:00

PSD

Purtatorul de cuvant al PSD a declarat ca formatiunea pe care o reprezinta ar sustine propunerea presedintelui privind finantarea campaniilor electorale de la bugete, mentionand insa ca nu are incredere ca seful statului a vorbit serios.

Moldovan a spus ca PSD ar fi "de acord suta la suta" cu propunerea lui Basescu privind finantarea campaniilor electorale, insa se indoieste ca presedintele a vorbit serios cand a lansat aceasta tema.

"Nu avem incredere ca presedintele Traian Basescu a facut in mod serios aceasta propunere si suntem convinsi ca de fapt el gandeste cu totul in partea opusa, inconstient ca o asemenea masura ar duce la disparitia PDL din viata politica si ar pune in pericol accederea PDL in viitorul parlament", a afirmat el.

Moldovan a mai spus ca PSD nu are incredere ca Traian Basescu doreste cu adevarat transparentizarea campaniilor electorale intrucat "cei care au cumparat si au furat voturi sunt oamenii din PDL care controleaza toate institutiile statului".

"Daca ar fi o propunere intr-adevar serioasa si o intentie onesta, PSD este dispus sa o sustina insa nu are incredere in Traian Basescu intrucat nu este prima data cand ne minte", a mai declarat Moldovan.

Presedintele Traian Basescu s-a declarat, marti, sustinator al finantarii campaniilor electorale de la bugetul de stat sau de la bugetele locale, mentionand ca ideea trebuie explicata romanilor si ca metoda poate fi introdusa incepand din 2012.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO