PSD Cluj vrea infiintarea unei linii telefonice pentru reclamatii medicale

25-08-2010 00:00

Spital

Este vorba de organizatia din Cluj a Partidului Social Democrat, care sustine ca lucreaza la un proiect in acest sens. Linia telefonica va fi gratuita, de tip TelVerde, unde clujenii sa poata depune sesizari, reclamatii sau propuneri.

"Consideram ca este necesar ca si cetateanul sa fie implicat in domeniul sanatatii. Se impune o discutie la nivelul Consiliului Local Cluj-Napoca, al Consiliului Judetean si al Directiei de Sanatate Publica (DSP) pentru infiintarea unei linii telefonice gratuite TelVerde si a unei adrese de email unde sa fie inregistrate sesizari, reclamatii si propuneri in legatura cu problemele din sistemul medical", a spus presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan.

El sustine ca s-a gandit la acest proiect in urma analizei sugestiilor venite din partea clujenilor, care cred ca in acest fel .. pot fi remediate unele disfunctionalitati din sistemul medical.

"Sugestiile sunt binevenite pentru ca, astfel, pot fi remediate disfunctionalitatile din sistem si putem afla unde trebuie sa investim la nivelul spitalelor", a mai precizat liderul PSD Cluj.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO