Presedintele Traian Basescu isi petrece si in acest an Pastele pe litoral

Ultima actualizare: 24-06-2012 07:48

Presedintele Traian Basescu va petrece si in acest an Pastele pe litoral, ca si in urma cu un an, impreuna cu sotia sa, Maria, la vila de protocol de la Neptun, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cel mai probabil, presedintele ii va avea ca invitati la masa de Pasti pe fratele sau, Mircea Basescu, si pe sotia acestuia.

Si anul trecut seful statului s-a aflat, de Pasti, pe litoral, stand la vila de protocol de la Neptun, fara a iesi in public, el preferand sa petreaca sarbatorile in intimitatea familiei.

In cazul in care se va decide, totusi, sa iasa in public, presedintele Traian Basescu va putea sa ia lumina de inviere de pe plaja din Mangalia, aflata in apropierea vilei sale, sau pe plaja Modern din Constanta, unde Arhiepiscopia Tomisului a organizat Slujba de inviere si unde este asteptata participarea a mii de credinciosi constanteni.

In 2010, de Pasti, presedintele Traian Basescu s-a aflat, alaturi de sotia sa si de fiica cea mica, Elena, la Miercurea Ciuc, unde a asistat la slujba de inviere oficiata la Catedrala Arhiepiscopala Ortodoxa "Sfantul Nicolae" din municipiu. Presedintele Traian Basescu spunea ca a mers la Miercurea Ciuc pentru ca a apreciat ca romanii trebuie sa fie incurajati si trebuie sa simta solidaritatea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO