Premierul Victor Ponta recunoaste ca au existat discutii privind un cadidat PSD la Presedintie

02-12-2013 16:26

victor ponta cover

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu poate contesta faptul ca in PSD au existat discutii privind un candidat propriu la alegerile prezidentiale, desi nu a luat parte la acestea.

Liderul PSD a aratat ca in politica conteaza deciziile, nu discutiile, care au fost facute in baza libertatii de exprimare, potrivit Mediafax.

Intrebat de ce au loc astfel de discutii informale in partid privind un candidat propriu al PSD la prezidentiale, Ponta a raspuns:

"Pentru ca exista libertate de exprimare garantata de Constitutie. Cum adica de ce au loc? De ce discuta doi pesedisti la Botosani? Iertati-ma, de aia, ca e liber. Nu am luat parte, dar nici nu pot contesta ca au existat asemenea discutii sau asemenea intentii", a spus Ponta.

El a precizat ca deciziile, insa, sunt altele decat discutiile.

"Eu am spus un singur lucru: ca in politica conteaza deciziile. Deciziile sunt foarte clare. Noi tinem foarte mult ca USL sa mearga impreuna cel putin pana in 2016, daca nu cumva si dupa. Ar fi bine si dupa, din punctul nostru de vedere. Si astea sunt deciziile", a precizat Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, intrebat daca in cadrul PSD vreun coleg nu i-a propus sa candideze la Presedintia Romaniei, ca orice se poate discuta informal, dar decizia politica este foarte clara, iar el doreste sa conduca in continuare Guvernul.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO