Rabdare, rabdare! Inca putin si vom avea buget!


Ultimul update: Marti 10 Aprilie 2012 17:51
Data publicarii: Luni 11 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Politice

Astazi este prima zi in care alesii au dezbatut legea in plenul Parlamentului. A venit sa-i sustina insusi premierul Emil Boc, alaturi de tot cabinetul. Liderii opozitiei au anuntat deja ca nu vor vota proiectul pe care il considera: "incoerent".

Legea bugetului nu este perfecta au recunoscut-o si democrat-liberalii, dar trebuie votata pentru a obtine restul imprumutului de la FMI.

Argumentele lor nu au fost suficiente pentru parlalmentarii PSD si PNL. Ei au criticat documentul, sustinand ca nu contine masuri anticriza si ca ar fi antisocial. Asa ca nu il vor vota.

Urmeaza cateva zile pline pentru parlamentari.Ei vor trebui sa se lupte cu toate articolele bugetului, dar si cu cele cateva mii bune de amendamente depuse de opozitie, dar si de parlamentari ai puterii, care vizeaza intre altele majorari de fonduri pentru administratiile locale, agricultura sau alte institutii

Asa ca votul final asupra legii bugetului pe 2010 este de asteptat sa fie dat, cel mai tarziu joi. Cu atat mai mult cu cat la sfarsitul saptamanii o noua misiune a FMI este asteptata la Bucuresti.

Bugetul, trimis in Parlament! Comisiile l-au
Primele de vacanta ale bugetarilor se vor tripla fata de 2009
Legea unica de salarizare ar putea intarzia plata salariilor bugetarilor
VIDEO PROTVPLUS.RO