Ponta spune ca si-a lansat candidatura mai devreme, in mijlocul inundatiilor. "Dumnezeu asaza lucrurile mult mai bine"

Ultima actualizare: 05-08-2014 12:57

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, la Craiova, la Consiliului National al partidului, ca si-a lansat candidatura pentru alegerile prezidentiale "putin mai devreme, la Novaci, la Bengesti".

Premierul a declarat ca si-a lansat candidatura la functia de presedinte al Romaniei fara sa stie si fara sa-si programeze astfel in comunele inundate Novaci si Bengesti, alaturi de oameni care reprezinta Romania adevarata.

"Eram cu totii pregatiti azi sa-mi lansez candidatura. Dumnezeu asaza lucrurile mult mai bine si mi-am lansat deja candidatura pentru a fi presedintele romanilor la Novaci, la Bengesti, alaturi de oameni care de fapt reprezinta Romania adevarata, nu Romania din carti sau de la televizor", a spus Ponta, in deschiderea discursului sau tinut in fata Consiliului National al PSD.

El a spus ca si-a lansat candidatura fara sa stie, fara sa-si programeze in acest fel, alaturi de eroi care au scos oameni din mijlocul apelor si care ajuta oameni la nevoie.

"Mi-am lansat candidatura fara sa stiu, alaturi de oameni curajosi, dar si de oameni deznadajduiti, care asteptau de la mine si de la noi un sprijin. Cred ca mi-am lansat candidatura, fara sa ma gandesc asa, alaturi de romani, de acei care de fiecare data au avut nevoie sa stie ca nu sunt singuri la nevoie", a mai spus Ponta.

El a aratat ca se va intoarce la Novaci in cursul serii.
"Ma intorc in aceasta seara la Novaci, vreau sa stie acei oameni ca sunt alaturi de ei", a mai spus Ponta.

Victor Ponta a ajuns la Craiova, la reuniunea Consiliului National, venind din judetul Gorj, afectat de inundatii. Victor Ponta a inspectat, marti dupa-amiaza, comuna gorjeana Bengesti si un baraj din zona, precum si orasul Novaci, unde o viitura de peste trei metri a afectat grav orasul, sute de oameni fiind evacuati.

Ponta a ajuns la Sala Polivalenta din Craiova, unde are loc evenimentul, in jurul orei 19.00, reuniunea Consiliul National incepand, conform programului, la ora 18.00, in absenta sa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO