Ponta, despre ministrul Igas si premierul Boc: Nu va mai luati dupa prosti

Dată publicare: 24-03-2011 15:07
Dată actualizare: 06-05-2012 04:50


Victor Ponta

Presedintele PSD Victor Ponta a renuntat astazi la limbajul diplomatic, de politician, si i-a numit "prosti", fara rezerve, pe ministrul de interne Traian Igas si premierul Romaniei, Emil Boc.

Liderul social-democrat a facut aceste aprecieri intr-o conferinta de presa organizata la Targu-Jiu, oras in care el a fost ales ca deputat. Ponta s-a enervat dupa ce a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza afirmatiile lui Traian Igas.

Ministrul de interne a spus, sambata, ca judetul Gorj nu il va mai avea pe viitor pe Ponta ca deputat, deoarece acesta va candida intr-o alta zona a tarii. Iritat, presedintele PSD a dezmintit aceasta informatie.

"Vreau sa va rog sa nu va mai luati dupa toti prostii. Ce treaba are Igas cu judetul Gorj, cine ce candideaza? Pastrand registrul, pot spune ca domnul Igas candideaza in Congo, ca acolo nu iti trebuie Bacalaureatul. Voi candida in acelasi colegiu, daca nu se schimba colegiul. Nu voi candida niciodata la alt partid si nici la alt judet", a spus liderul PSD, citat de Mediafax.

Victor Ponta nu l-a uitat nici pe Emil Boc, care a anuntat recent infiintarea companiei Electra. A doua zi insa, dupa declaratia respectiva, liderul PSD sustine ca o instanta de judecata a dat o hotarare care blocheaza complet procesul de infiintare a companiei respective.

"Ma refer la domnul Igas in mod direct, dar si la domnul Boc, care a venit aici la Targu Jiu si a anuntat ce buna va fi Electra si a doua zi am aflat cu totii ca nu se mai face. Hai, nu-i mai ascultati pe oamenii astia, ca in afara de dumneavoastra, cei de la presa, nu-i mai asculta si nu-i mai baga nimeni in seama. Am vazut ca din cand in cand nici macar Basescu nu-i mai baga in seama, vorbeste despre ei la timpul trecut si bine face", a mai declarat Victor Ponta.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO