Ponta acuza din nou PDL pentru coruptia din vami: "Suntem luati de prosti"


Ultimul update: Duminica 13 Mai 2012 06:27
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2011 12:45
Categorie: Stiri Politice
Adrian Nastase si Victor Ponta

Presedintele PSD, Victor Ponta, a tinut astazi sa precizeze ca seful Vamii si cel al ANAF sunt numiti de PDL, iar banii din coruptia din aceasta zona ajung tot la partid. El respinge astfel ideea implicarii sindicatelor in acest scandal.

Banias: PDL nu a intervenit in numirea sefilor de la Vama Constanta

Intrebat ce crede despre o eventuala implicare a liderului sindical Vasile Marica, al carui nume a fost vehiculat in scandalul coruptiei in vami, Victor Ponta a spus ca nu crede in aceste zvonuri.

"Cred ca suntem luati de prosti si daca cineva vrea sa ne spuna ca in aceasta tara coruptia, adica seful Vamii, seful ANAF sunt numiti de sindicate... Haideti sa fim seriosi, sunt numiti de PDL, sunt membri ai PDL si banii ajung acolo" - a spus Ponta.

Presedintele PSD este convins ca Gheorghe Flutur si Sorin Blejnar vor ajunge foarte curand la DNA, alaturi de cei care sunt deja arestati.

"Domnul Basescu spune ca el nu-i vinovat cu nimic, ca opozitia e rea, stim asta, lucrurile astea. Spune justitiei sa se opreasca .... a si indicat ca se ajunge la sefii de sindicat. Cred ca are dreptate, sindicatul crimei organizate e condus de Blejnar, da. Daca se ajunge la seful sindicatului mitei, la Blejner, da, e foarte bine. Dar presedintele tarii ne spune iarasi prin ziare cine e corupt si cine nu-i corupt, de unde stie? Sta in fiecare weekend si citeste dosarele penale?" -a intrebat, ironic, Victor Ponta.

Gheorghe Flutur ataca: Ponta este botul de mamaliga din undita lui Nastase

Basescu: PSD si PNL sa zica bogdaproste daca nu pierd drastic alegerile

 

Sursa: Mediafax Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO