PNL va depune moţiunea simplă împotriva ministrului Justiției Tudorel Toader


Ultimul update: Luni 18 Februarie 2019 13:32
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019 13:27
Categorie: Stiri Politice
Tudorel Toader

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a anunţat luni că în această săptămână PNL va depune la Camera Deputaţilor o moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

"PNL va depune, în această săptămână, moţiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader. Este ministrul care a făcut un rău enorm României, atât în ceea ce priveşte funcţionarea sistemului judiciar, cât şi în ceea ce priveşte imaginea României în străinătate.

Tudorel Toader a acţionat ca un luptător împotriva intereselor României în plan extern. Din nefericire, această obsesie bolnăvicioasă pe care a împrumutat-o de la şeful PSD, Liviu Dragnea, de a carota şi de a asmuţi instituţiile împotriva fostului procuror şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, tot acest comportament s-a transformat într-un factor de agresiune vizibilă împotriva României, a făcut un rău uriaş României, nu unui om, nu doar unei instituţii", a spus Turcan la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL, potrivit Agerpres.

Turcan a menţionat că Tudorel Toader, prin tot ceea ce a săvârşit în ultima perioadă, s-a întors împotriva ţării sale şi trebuie să plătească.

"Dincolo de acest aspect care acum a captat toată atenţia opiniei publice, Tudorel Toader este şi ministrul care a făcut cel mai puţin din ceea ce şi-a asumat în programul de guvernare, de la recuperarea restanţelor salariale pentru grefieri, de la suplimentarea personalului de probaţiune până la introducerea brăţărilor electronice astfel încât să nu mai ajungem la eliberarea puşcăriaşilor periculoşi pe străzi, ci aceştia să fie supravegheaţi şi să fie ţinuţi în penitenciare. Tot în acest sens, investiţiile în penitenciare, practic, sunt cea mai mare restanţă a acestui Guvern. Se demonstrează în felul acesta prin faptul că nu au băgat niciun leu în îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie că pretextul eliberării infractorilor a fost de fapt cel urmărit, şi nu condiţii mai bune pentru cei care săvârşesc detenţie în România", a afirmat aceasta.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO