PNL îl avertizează pe Dragnea: ”Nemulțumirea populară este uriașă!”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 22 Iunie 2018 14:29
Categorie: Stiri Politice
Ludovic Orban

Președintele PNL Ludovic Orban a făcut un apel la liderii PSD să-i întoarcă spatele lui Liviu Dragnea, după ce acesta a fost comdamnat penal a doua oară, însă de această dată cu executare.

Orban afirmă că încercarea Partidului Social Democrat de a face zid în jurul lui Liviu Dragnea ”riscă să arunce țara în haos”.

”La ora actuală, nemulțumirea populară este uriașă și oamenii au înțeles că somnul națiunii naște monștri și că România poate fi salvată și prin intervenția fiecărui cetățean”.

Președintele PNL le-a dat replica și liderilor PSD care au afirmat că Liviu Dragnea beneficiază de prezumția de vinovăție, deoarece sentința judecătorilor în ”Dosarul Bombonica” nu este finală și poate fi contestată.

Orban a adus aminte de momentul condamnării lui Dragnea în ”Dosarul Referendumul”, când acesta a demisionat din toate funcțiile din Guvern și partid.

”Liviu Dragnea, în mai 2015, când a fost condamnat similar de prima instanță în dosarul Referendumul și-a dat demisia din funcția de vicepremier, din funcția de ministru al Dezvoltării și al Administrației și din funcția de președinte executiv al PSD.

Ce să se fi întâmplat între timp? De ce Dragnea în 2018 nu face același lucru pe care l-a considerat normal să-l facă în 2015?

Dacă, în loc să înțeleagă că România trebuie readusă pe drumul cel drept, dacă majoritatea PSD, așa cum circulă informații pe surse, nu vor face altceva decât să caute să dezincrimineze infracțiunea de abuz în funcție fie prin ordonanță, fie prin modificarea legii, dacă nu se vor trezi și nu vor înțelege că PSD nu înseamnă Dragnea și că această colaiție majoritară nu înseamnă Liviu Dragnea, înseamnă că-și asumă o răspundere uriașă pentru ceea ce se va întâmpla în România în următoarele săptămâni.” - a spus Ludovic Orban.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO