Sediul PSD Mureş, atacat cu "gem de culoare maro". Reacţia social-democraţilor


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 22 Iunie 2018 12:58
Categorie: Stiri Politice
sediu psd vandalizat cu gem

Reclama luminoasă de pe sediul organizaţie judeţene a fost spartă în urma atacului.

Reclama luminoasă de pe sediul organizaţiei judeţene Mureş a Partidului Social Democrat (PSD) a fost distrusă prin aruncarea în ea cu borcane cu gem, în noaptea de joi spre vineri, a declarat, pentru AGERPRES, secretarul executiv al PSD Mureş, Dragoş Bardoşi.

FOTO: Zi de Zi

"Sediul PSD Mureş a fost vandalizat, în noaptea de 21 spre 22 iunie 2018. Autori necunoscuţi au aruncat cu mai multe borcane care conţineau un gem de culoare maro în reclama luminoasă, amplasată deasupra intrării sediului din Piaţa Trandafirilor nr. 14. Poliţia Municipiului Târgu Mureş a fost sesizată în jurul orei 6.00 de către Poliţia Locală Târgu Mureş. Paguba este cam de 500 de lei. PSD Mureş a depus o reclamaţie pentru identificarea autorului, tragerea la răspundere şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat. Ne exprimăm regretul că astfel de fapte au loc chiar în Târgu Mureş, un oraş renumit în ţară pentru liniştea şi ordinea publică. Nu înţelegem acest mod violent de a îţi exprima opinia politică, simpatia sau antipatia pentru o anumită formaţiune. Din păcate unele violenţe verbale din spaţiul virtual iată că se transpun şi în realitate", a arătat Dragoş Bardoşi.

Secretarul executiv al PSD Mureş şi-a manifestat convingerea că autorul sau autorii atacului cu borcane cu gem vor fi identificaţi şi traşi la răspundere, mai ales că în zonă sunt mai multe obiective dotate cu camere video.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO