Silviu Prigoana promite ca rezolva problema cainilor si a parcarilor, daca ajunge primar in Capitala


Ultimul update: Sambata 15 Septembrie 2012 15:30
Data publicarii: Sambata 31 Martie 2012 14:56
Categorie: Stiri Politice

Candidatul PDL la Primaria Capitalei, Silviu Prigoana, a declarat, sambata, ca daca va deveni primar general, va avea ca prioritati problema cainilor, securitatea cetateanului si locurile de parcare.

El a precizat ca, impreuna cu o unele ONG-uri, va face "un recensamant", scopul fiind scoaterea cainilor fara stapan din Capitala si "inmatricularea lor in spatii special amenajate". Referitor la numarul cainilor fara stapan din Capitala, Prigoana a estimat ca acesta nu va depasi 10.000.

Despre locurile de parcare, Prigoana a spus ca acestea exista, dar sunt ocupate de masini "carora le-au intrat rotile in asfalt" in parcarile de domiciliu. "Cand se va trece la salubrizarea conform unui proiect al Consiliului General, cu parcarea alternativa pentru curatarea domeniului public, atunci vom sti exact cate masini au ocupat domeniul public", a mai spus Prigoana.

El a adaugat ca exista aproximativ 60.000 de masini parcate in spatele blocurilor, care nu au mai fost miscate de ani de zile. Intrebat despre sansele sale de a castiga Primaria Capitalei, el a spus ca in momentul de fata nu poate sa le masoare.

El a mai spus ca peste doua saptamani isi va prezenta programul cu care va candida. Prigoana a precizat ca a pus cap la cap programul sau si pe cel al PDL legat de Capitala. Deputatul a mai spus ca de sloganul si de logo-ul de campanie se ocupa staff-ul sau.

El a precizat ca a sugerat echipei sale sa faca bannerele alb-negru, pentru ca este criza si recesiune, si trebuie sa se tina cont de acest lucru.

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, sambata, ca PDL va merge la locale in Capitala cu candidati proprii, candidatul pentru Primaria Capitalei fiind Silviu Prigoana, iar la Sectorul 1 va candida Teodor Paleologu, la Sectorul 3 - Liviu Negoita, iar la Sectorul 6 - Cristian Poteras.

Puteti gasiti DECLARATIA de AVERE a lui Silviu Prigoana, precum si estimarile Forbes, AICI.

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea a mentionat ca nu a existat o consultare cu presedintele Basescu legat de desemnarea lui Prigoana drept candidat la Bucuresti.

"Nu, nu ne-am gandit sa ne consultam cu domnul presedinte, dar probabil ca o sa ne spuna dansul daca i se pare un candidat bun", a spus Udrea.

Ea a tinut sa precizeze ca Prigoana este favorit in sondaje, are un grad mare de favorabilitate in randul populatiei, isi doreste sa candideze, este onest si competent.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, ca PDL Bucuresti i-a propus sa candideze la Primaria Sectorului 4, dar ca a refuzat, cu atat mai mult cu cat nu poate fi "secundul lui Prigoana", si a exprimat disponibilitatea de a candida la Primaria Capitalei. "Am refuzat sa fiu pompier pentru incendiul creat de UNPR in Sectorul 4, cu atat mai mult cu cat nu pot sa fiu secundul lui Prigoana, care a cerut excluderea mea din partid", a spus Preda.

El a precizat ca a exprimat disponibilitatea de a candida la Primaria Capitalei. Intrebat ce raspuns a primit din partea conducerii PDL Bucuresti la aceasta propunere, Cristian Preda a raspuns: "Se analizeaza". Anterior, surse din partid declarasera pentru MEDIAFAX ca PDL i-a propus europarlamentarului Cristian Preda sa candideze la Primaria Sectorului 4 la alegerile din 10 iunie, numele sau fiind luat in calcul de catre democrat-liberali si pentru Primaria Capitalei.

Liderii PDL Bucuresti s-au reunit, sambata la pranz, in sedinta Biroului Permanent al organizatiei. Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a convocat sedinta, tema discutiilor fiind legata de stabilirea candidatilor pentru alegerile locale din 10 iunie.

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, sambata, la intrarea in sediul PDL Bucuresti, ca va propune Biroului Permanent al organizatiei ca partidul sa se prezinte in alegerile locale de la Capitala pe liste proprii si cu candidati proprii.

VIDEO PROTVPLUS.RO