PDL a intrat pe ultima suta de metri a .. remanierii guvernamentale

30-08-2010 00:00

A inceput fierberea cea mare in PD-L, cu doua zile inainte de termenul de 1 septembrie, data la care se va lua decizia privind o eventuala remaniere a Guvernului. Democrat-liberalii s-au adunat la sfat de taina, iar la sedinta au venit si ministrii.

 

Unii ministri sositi la reuniune s-au aratat optimisti, iar altii au declarat ca si-au facut de mult timp temele de guvernare.

Nu putini au fost parlamentarii, care au venit si la intalnirea biroului politic de luni cu un singur gand: remaniere.

Asta mai ales in conditiile in care tot mai multe voci, chiar din PDL, cer capul unora din ministri, intre care Sebastian Vladescu, Adriean Videanu, Mihail Seitan sau Radu Berceanu.

Desi, oficial, in PDL s-a vorbit numai de remaniere, este analizata in partid si varianta unei restructurari a cabinetului, ceea ce ar implica insa obtinerea unui vot in Parlament.

Sedinta democrat-liberalilor vine in timp ce, tot luni, PSD a obtinut acordul Comitetului Executiv pentru depunerea motiunii de cenzura.

Desi doreste caderea guvernului, opozitia nu este chiar unita, social-democratii lansand noi atacuri la adresa colegilor din PNL, pe care i-au acuzat de negocieri cu... PDL.


VIDEO PROTVPLUS.RO