Palada, consilierul lui Ponta, a oferit presei tricouri cu mesaj: Antiguvernamentesc, deci transmit

Ultima actualizare: 27-12-2013 06:56
Mirel Palada a impartit presei tricouri cu mesajul: Antiguvernamentesc, deci transmit

Consilierul pentru strategii guvernamentale al premierului, Mirel Palada, a inmanat mai multor jurnalisti acreditati la Guvern tricouri inscriptionate cu sloganul "Antiguvernamentesc, deci transmit".

El a spus ca acest cadou le va aminti acelor ziaristi ca le reproseaza o atitudine antiguvernamentala. Tricourile au fost impartite dupa conferinta de presa sustinuta de premierul Victor Ponta, la finalul sedintei de guvern.

La finalul briefingului de presa sustinut de catre premier, Palada a impartit jurnalistilor prezenti cate un tricou albastru care avea pe fata cinci siruri cu sase coloane formate din litere majuscule albe : "ANTIGU', "VERNAM", "ENTESC", "DECITR" si "ANSMIT". Puse cap la cap si despartite in cuvinte, literele formeaza: "Antiguvernamentesc, deci transmit", o parafrazare a celebrului dicton al filosofului francez René Decartes "Cogito, ergo sum!"(Gandesc, deci exist).

Consilierul guvernamental a precizat ca tricourile sunt achizitionate din banii sai si ca nu l-a informat pe premierul Ponta de initiativa sa, dar ca este un gest pe care si-l asuma.

Cativa jurnalisti nu au apreciat mesajul consilierului si au refuzat sa primeasca tricoul, iar alti ziaristi au pastrat tricoul, considerand gestul ca fiind unul insolit, dar au contestat mesajul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO