Orban vrea sa-si asume presedintia unei comisii de anchetare a Elenei Udrea

Ultima actualizare: 20-10-2012 05:26
Ludovic Orban

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat miercuri ca liberalii au decis initierea demersurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de ancheta privind activitatea ministrului turismului, Elena Udrea, mandatati fiind deputatii formatiunii.


"Am discutat si am decis, la nivelul Biroului Politic Central al partidului, initierea demersurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de ancheta referitoare la activitatea doamnei ministru Elena Udrea, in urma sesizarilor care in ultima saptamana au aparut si a documentelor din presa ultimei saptamani. Cred ca infiintarea si activitatea comisiei Ridzi a fost unul dintre putinele momente reusite in aceasta privinta ale Parlamentului Romaniei si cred ca si in cazul Udrea trebuie sa procedam la fel", a sustinut Crin Antonescu, potrivit Mediafax.

El a mentionat ca BPC a "mandatat in sensul acesta parlamentarii PNL din Camera Deputatilor pentru a intreprinde demersuri necesare de initiere si constituire - daca va exista sprijin suficient - a unei comisii si in cazul doamnei Elena Udrea, care sa aiba, ca si in cazul Ridzi, menirea de a verifica modul in modul in care s-au cheltuit bani publici".

Intrebat cine isi va asuma presedintia unei eventuale comisii, la nivelul PNL, Antonescu a mentionat ca Ludovic Orban este pregatit sa-si asume acest rol.

"Daca aceasta comisie se va constitui, cum speram, noi suntem gata sa ne asumam presedintia si (...) colegul meu Ludovic Orban e gata sa-si asume presedintia acestei comisii", a conchis presedintele PNL.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO