Ora Prim-Ministrului in Parlament. Ponta a gasit trei "provocari", dar e convins ca perspectiva economica e foarte buna

Ultima actualizare: 05-06-2015 06:52

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca exista o perspectiva economica foarte buna pentru Romania, dar si trei provocari, scrie Agerpres.

Aceste provocari ar fi reprezentate de populism, instabilitate politica si tensiuni regionale, ce pot fi depasite printr-o buna colaborare intre Guvern, Parlament, Presedintie, BNR, mediul de afaceri si sindicate.

"Exista deci o perspectiva foarte buna si trei provocari pe care imi fac datoria sa le prezint in fata Parlamentului. In primul rand populismul, pe care, din pacate, il vad folosit ca singura arma impotriva unei economii performante. In al doilea rand, instabilitatea politica si sunt convins ca acest Parlament si acest Guvern isi vor duce la bun sfarsit programul de guvernare pentru a acorda stabilitate si predictibilitate vietii economice. In al treilea rand, tensiunile regionale pe care, lucrand impreuna Parlament, Guvern, Banca Nationala si Presedintie, mediul de afaceri-sindicate, putem sa le prevenim sau sa pregatim Romania pentru orice fel de efecte negative ale unei eventuale crize regionale", a declarat premierul, marti, in plenul Camerei Deputatilor.

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, in Camera Deputatilor, starea economiei romanesti, la "Ora prim-ministrului".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO