O noua formatiune politica se contureaza in Romania. Nu este o gluma: Partidul Prostilor este in cautare de membri

Ultima actualizare: 08-12-2014 07:08

Nu e o gluma! O noua formatiune politica se contureaza in Romania. Partidul Prostilor este ideea unui sofer de 61 de ani din Iasi, care a si inregistrat numele la OSIM.

Deocamdata, lucrurile se misca agale, deoarece cam bate vantul in sala de sedinte. Barbatul este inca in cautare de membri de partid. Dar are ambitii mari.

Cezar Popescu are 61 de ani si este sofer la un club sportiv din Iasi. De cand se stie, a avut umor si i-a placut politica. Iar la o intalnire cu amicii i-a venit ideea nastrusnica sa le combine. Asa ca a inregistrat la OSIM... "Partidul Prostilor".

Cezar Popescu, detinatorul marcii: "Slogane ar fi mai multe, problema este ca inca nu am cazut de acord: "Mama prostilor este permanent gravida", "Veniti alaturi de noi ca suntem multi si nu va vom dezamagi", "Pe prosti nu trebuie sa ii uzi pentru ca ei cresc singuri."

Cand s-a vazut cu certificatul de la OSIM in mana, omul si-a dus planul mai departe. Sală de sedinte ar avea, dar scaunele sunt goale. Asadar, a pornit sa recruteze doritori.

Cezar: "Vrei sa vii la mine in partid? Vrei sa vii la Partidul Prostilor?"

Un tanar: "Ha, ha, ha, nu, multumesc."

Reporter: "V-ati gandit sa candidati la presedintie?"

Cezar Popescu, detinatorul marcii: "Eu personal nu, dar din staff-ul partidului sunt destui prosti care vor dori din tot sufletul sa candideze la cea mai inalta functie din stat."

Colegii de serviciu ai barbatului il stiau glumet, dar cu aceasta initiativa a reusit sa ii uimeasca.

Maria Gaftea, colega: "E nevoie de un Partid al Prostilor? Cu siguranta ca da! Ei sunt mai reali, mai naturali uneori si atunci spun mai usor ce gandesc."

Cezar Popescu, detinatorul marcii: "Am auzit ca la Roman cineva a infiintat scoala de prosti. O sa luam legatura cu el ca sa avem aici la partid marfa de calitate."

Potrivit Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, barbatul poate folosi denumirea "Partidul Prostilor" pana in anul 2024.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO