VIDEO. Nu au știut că sunt înregistrați. Liberalii lui Cîțu, preocupați de cravatele lor la Cotroceni

Ultima actualizare: 11-10-2021 16:28

Înainte să dea ochii cu președintele Klaus Iohannis, liberalii care făceau parte din delegația PNL la consultările de la Cotroceni erau preocupați de ... cravatele lor.

În plină criză politică, amplificată de valul 4 al îmbolnăvirilor cu Covid-19, liberalii i-au desemnat pe Florin Cîţu, Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode şi Iulian Dumitrescu să discute cu șeful statului despre găsirea unei soluții pentru ieșirea din criză.

Conform protocolului Administrației Prezidențiale, cei 5 liberali au așteptat venirea lui Iohannis, însă nu și-au dat seama că microfoanele din sală sunt deschise. Astfel, au fost captate unele discuții.

Potrivit înregistrărilor, Cîțu s-a arătat surprins de faptul că mulți dintre ei aveau cravate albastre: ”Da, domnilor. Îmi place că avem cravata albastră.”

Observația șefului PNL i-a încântat pe colegii de partid, moment în care Cîțu le-a spus, în limba engleză, că ”mințile deștepte gândesc la fel”: ”Great minds think alike” - a spus Cîțu, ridicând un deget în aer.

Momentul cravatelor PNL” a fost întrerupt de un reprezentant al Administrației Prezidențiale, care i-a anunțat să se pregătească pentru venirea lui Iohannis.

La Palatul Cotroceni au loc, luni, consultări între liderii partidelor parlamentare, pentru desemnarea unui nou prim-ministru, după demiterea în Parlament a premierului Florin Cîțu.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO