Miting PNL în Teleorman, ”pentru a-l elibera de neobolșevicii lui Dragnea”. VIDEO


Ultimul update: Sambata 20 Aprilie 2019 18:35
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2019 18:31
Categorie: Stiri Politice
Mars PNL Alexandria

PNL a organizat, sâmbătă, un miting pe străzile din Alexandria.

 

"Liviu Dragnea a dat dispoziţie ca PNL să nu poată organiza miting în Alexandria. Începând cu ora 12:00 pornim din str. Vedea, nr.17 şi mărşăluim împreună cu candidaţii noştri la Alegerile Europarlamentare pe străzile oraşului", s-a anunţat pe pagina de Facebook a PNL, potrivit News.ro.

Evenimentul s-a desfăşurat pe un spaţiu privat.

"Ludovic Orban în bârlogu' lu' Dragnea! Lupule, bine ai venit la Alexandria, Rareş Bogdan, bine ai venit, Siegfried Mureşan. Haideţi să-i încurajăm, haideţi să-i aplaudăm şi să le spunem bine aţi veni în casa lui Dragnea! Ei nu ne-au vrut aici, ne-au interzis accesul, dar am arătat că avem curaj, că nu suntem laşi ca ei, suntem la Dragnea acasă, să audă până la Videle: Veorica, venim şi la tine", a spus prezentatorul evenimentului de la Alexandria.

Rareş Bogdan a spus că a venit alături de Ludovic Orban pentru a elibera Teleormanul de "neobolşevicii lui Liviu Dragnea".

"În şapte ani de când guvernează România, Liviu Dragnea şi ai săi au spus un singur adevăr, unul singur: România merită mai mult. Da, România merită mult mai mult decât PSD, România merită mult mai mult decât Dăncilă, merită mult mai mult decât Carmen Dan, decât Liviu Dragnea, decât Eugen Nicolicea, decât Codrin Ştefănescu, decât «Mitralieră» Rădulescu, decât Şerban Nicolae, decât Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda. (...) Să nu vă fie frică, să nu vă fie frică, pentru că Liviu Dragnea pică şi va pica direct în nas, mult mai repede decât îşi închipuie cei care îl susţin", a afirmat Rareş Bogdan.

La rândul său, liderul PNL, Ludovic Orban, a spus că PNL garantează că fiecare român va fi respectat.

"Cum conduc ei, dragii mei? Ştiţi foarte bine, în Teleorman, ştiţi foarte bine cum conduc în DB, ştiţi foarte bine cum conduc în Argeş, ştiţi foarte bine cum conduc în Ialomiţa, în Prahova mai puţin că lumea e mai educată şi...e o populaţie urbană. Îşi bat joc de oameni, îi sperie pe toţi oamenii care au frică faţă de Dumnezeu, îi sperie că nu le mai dau ajutoare sociale (...) Asta fac ei, conduc călcând în picioare voinţa şi demnitatea fiecărui român", a afirmat Orban.

El a afirmat că oamenii trebuie învăţaţi că "nu sunt condamnaţi să o ducă rău, că nu sunt condamnaţi să fie săraci, că au şansa de a trăi bine".

"Oameni buni, vom avea o muncă extrem de grea, mai ales aici. Ştiu foarte bine satrapii din judeţele din sud, primarii care îi mână ca pe oi la vot, primarii din Giurgiu, unde nici nu contează cum votează oamenii pentru că ei scriu procesele-verbale înainte de exercitarea votului. Ştiu foarte bine că sunt în stare să cumpere, pe nimic, că sunt în stare, şi deja au început, fiţi vigilenţi! De regulă o făceau numai în locale, acum sunt atât de disperaţi încât o fac şi la europarlamentare, plătesc datoriile de pe caiet şi îi pun pe oameni să voteze cu ei pentru că îi scapă de datorii. Aduceţi-vă aminte ce a făcut, nici nu îi ştiu bine numele... Cum o cheamă pe europarlamentarul care a vrut să fure la vot în Parlamentul European? Grapini! Grapini a vrut să fure la vot în văzul întregii Europe! Vă daţi seama de ce sunt ăştia capabili în fiecare secţie de votare? Cu ochii pe ei şi cu parul pe ei, cu plângeri penale la îndemâna fiecărui delegat la secţia de votare din partea Partidului Naţional Liberal! Cum i-am prins că vor fure, imediat anunţăm poliţia, dăm telefon la 112, depunem plângeri penale, să ştie clar că oricine vrea să fure nu va scăpa. În felul asta trebuie să păzim voturile noastre", a spus Orban.

La finalul mitingului, reprezentanţii PNL au plecat la o plimbare prin Alexandria, având buchete de lalele galbene, pe care le-au împărţit trecătorilor.

Conform estimatilor PNL, la miting au fost 3.500-4.000 de persoane.

 

Sursa: News.ro

Tags: pnl, miting, alexandria,

VIDEO PROTVPLUS.RO
Echipa României, premiată pentru "Cele mai bune praline" la Concursul Mondial de Patiserie, Gelaterie și Ciocolaterie

11:44
Mihai Trăistariu, între celebritate și austeritate

Mihai Trăistariu: "Este o bătălie cruntă, am făcut acele poze pentru că nu mă mai auzeam"


13:42
Mihai Bobonete împreună cu gașca din Las Fierbinți, despre viața din spatele celebrității

Bobonete: "Celebritatea nu m-a luat prin surprindere, eram pregătit"


14:09
Echipa "România, te iubesc" lansează cartea "Ne facem bine"

Cartea "Ne facem bine", o antologie de fapte văzute și vorbite la "România, te iubesc"


10:23
Nașterea naturală sau cezariana: Ce alegem?

Anca Vereanu: "Anestezia epidurală ajută mama pe parcursul travaliului"


17:35
Vica Blochina, față în față cu detectorul de minciuni

15:19
Diana Ungureanu a părăsit bucătăria MasterChef. Finala se decide între Ionuț, Alina și Cezar

04:34
Iluzie sau un preparat impecabil? Chef Ettore Botrini a oferit un moment culinar deosebit, care i-a fascinat pe concurenții rămași în competiție

07:32
Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, s-a demachiat în direct La Măruță

13:09
PROFA s-a tatuat

05:22