Ministrul Apărării efectuează o vizită oficială în Germania. Principalele teme ale discuției


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 04 Iulie 2018 16:20
Categorie: Stiri Politice
Mihai Fifor

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, efectuează de miercuri până vineri o vizită oficială în Republica Federală Germania, informează un comunicat al MApN transmis Agerpres.

Potrivit sursei citate, discuţiile cu partea germană se vor axa cu precădere pe aspecte privind situaţia de securitate din regiunea Mării Negre, perspectivele de dezvoltare a relaţiilor bilaterale în domeniul apărării, inclusiv pe palierul tehnico-militar. De asemenea, vor fi evidenţiate proiectele de cooperare dezvoltate de UE, cu accent pe aprofundarea colaborării între statele europene pe linia apărării.

În plus, se va puncta necesitatea continuării demersurilor în vederea asigurării stabilităţii şi securităţii în regiunea Mării Negre şi menţinerea acestui subiect pe agenda Summitului NATO din această lună.

Ministrul Fifor va fi însoţit în vizita oficială, efectuată la invitaţia omologului german Ursula von der Leyen, de şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, şi de o delegaţie formată din şefi de structuri centrale, ofiţeri şi comandanţi de unităţi din Ministerul Apărării Naţionale.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO