Mesajul lui Traian Basescu pentru Victor Ponta: "Mai mitomanule, Romania nu a fost nicio clipa in pericol de ukrainizare"


Ultimul update: Joi 25 August 2016 07:02
Data publicarii: Luni 22 August 2016 13:30
Categorie: Stiri Politice
Traian Basescu - AGERPRES

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe Facebook ca declaratiile lui Victor Ponta privind cozile de la alegerile din 2014 sunt o dovada in plus ca acesta este un "mitoman".

"Numele Ponta este un sinonim pentru mitoman! Rar avem parte sa aflam definitia mitomanului in politica.

Victor Ponta a afirmat, nici mai mult nici mai putin, ca, la alegerile prezidentiale din 2014, s-au format cozi pentru ca romanii din strainatate s-au asezat la coada de 3-4 ori pentru a crea impresia falsa ca nu pot vota.

Pe mine, aceasta afirmatie ma convinge ca acest mitoman, gata sa acuze mincinos sute de mii de romani de inselatorie, vrea sa isi construiasca un viitor in politica la fel cum si-a construit si trecutul, adica prin minciuna. ", a scris Basescu pe reteaua de socializare.

Liderul PMP a criticat si afirmatiile "nonsalante" ale lui Ponta despre alegerile prezidentiale si destabilizarea Romaniei, pe modelul din Ucraina.

"Mai mult, mitomanul afirma nonsalant ca inscenarea cozilor realizata de romanii din diaspora a avut ca scop destabilizarea Romaniei la fel ca in Ukraina.

Mai mitomanule, Romania nu a fost nicio clipa in pericol de ukrainizare din cauza deciziei tale, a lui Dragnea si a lui Corlatean de a-i impiedica pe romanii din strainatate sa voteze. Si ti-o spun eu, care, la acea data, eram Presedintele Romaniei.

In sfarsit, mitomanul Ponta a gasit formula sa devina ceea ce merita sa fie el in politica, adica sa devina un nimic", mai spune Traian Basescu.

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminica, la un post de televiziune, ca in 2014, la alegerile prezidentiale, cozile din diaspora erau formate de cetateni romani care "se puneau si de patru ori la rand, sa se arate la televizor".

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO