Meniul lui Basescu in Moldova: somon, para in spumant, pandispan caramela
Aflat in vizita oficiala de doua zile in Republica Moldova, presedintele Romaniei a ales un meniu special, dupa cum relateaza Jurnal.md.
Bucataria traditionala moldoveneasca nu i-a suras lui Traian Basescu, asa ca s-a gandit sa comande ceva mai special.
Pentru inceput, salata de somon, cu rucola si rosii cherry cu sos picant. A urmat un delicios fileu de rata cu sos de pomusoare si para marinata in spumant. Nu au lipsit costitele de vitel cu mix de legume, coapte la gratar, iar ca desert, pandispan cu fructe si caramela.
Cam acestea au fost preparatele culinare cu care un restaurant din Moldova l-a incantat pe seful statului roman, dupa cum a declarat bucatarul-sef.
Pentru fiecare fel de mancare,Basescu a servit diferite feluri de vin.
Cat au costat toate aceste bunatati este insa secret.
Pe protv.md vezi un interviu cu presedintele Traian Basescu.