Alegeri parlamentare. Marian Munteanu si-a anuntat candidatura, sub balconul din Piata Universitatii

Ultima actualizare: 06-10-2016 07:04
Marian Munteanu

Alegeri parlamentare 2016. Liderul partidului Alianta Noastra Romania, Marian Munteanu, a anuntat in Piata Universitatii ca va candida la alegerile parlamentare din decembrie.

Conform News.ro, obiectivul formatiunii politice este obtinerea unui procent cuprins intre 8 si 12% din voturi.

"Sub acest balcon acum 26 de ani se strangeau semnaturi pentru Alianta Nationala pentru Proclamatia de la Timisoara (...) De aceea fac un apel la toate fortele societatii civile patriotice sa vina alaturi de noi, deoarece ne aflam intr-un moment extrem de important. (...) Alianta Noastra Romania declara ca se va opune tuturor partidelor care alcatuiesc sistemul politic actual, dorim sa oferim o alternativa serioasa, demna, patriotica, crestina intr-un spirit european, insa cu fermitate deoarece nu se mai poate continua in acest fel, a declarat Marian Munteanu.

El a precizat ca Alianta Noastra Romania va avea ”o garnitura puternica” de candidati atat in Bucuresti, cat si in tara.

Personal, voi candida in acest oras (...) si vreau sa-i asigur pe toti ca, daca acum 6 luni, in timpul campaniei pentru Primarie, s-au coalizat toti impotiva mea pentru a ma opri de la candidatura, de data asta nu mai au nicio sansa. Alianta Noastra Romania va veni cu o garnitura puternica de candidati si in Bucuresti, si in tara, pentru a oferi o alternativa solida si serioasa la actuala clasa politica”, a aratat Munteanu.

In ceea ce priveste acuzatiile de extremism in legatura cu politica partidului sau, Munteanu a subliniat ca respinge aceasta ”propaganda”.

Resping propaganda care se face cu privire la asa zisul curent nationalist de extrema si asa mai departe. Alianta Noastra Romania este o miscare patriotica, asa cum exista asemenea miscari in toata lumea civilizata”, a subliniat el.

Marian Munteanu a afirmat ca, dupa cele mai recente date, partidul sau a strans putin peste 110.000 de semnaturi, iar pe listele partidului se afla oameni foarte cunoscuti.

”Obiectivul nostru este sa fim prezenti in Parlament intr-un numar suficient pentru a fi o voce puternica. (...) Un procent pe care il estimez intre 8 – 10 - 11% poate 12%”, a precizat Munteanu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO