Alegeri parlamentare. Marian Munteanu si-a anuntat candidatura, sub balconul din Piata Universitatii

Marian Munteanu

Alegeri parlamentare 2016. Liderul partidului Alianta Noastra Romania, Marian Munteanu, a anuntat in Piata Universitatii ca va candida la alegerile parlamentare din decembrie.

Conform News.ro, obiectivul formatiunii politice este obtinerea unui procent cuprins intre 8 si 12% din voturi.

"Sub acest balcon acum 26 de ani se strangeau semnaturi pentru Alianta Nationala pentru Proclamatia de la Timisoara (...) De aceea fac un apel la toate fortele societatii civile patriotice sa vina alaturi de noi, deoarece ne aflam intr-un moment extrem de important. (...) Alianta Noastra Romania declara ca se va opune tuturor partidelor care alcatuiesc sistemul politic actual, dorim sa oferim o alternativa serioasa, demna, patriotica, crestina intr-un spirit european, insa cu fermitate deoarece nu se mai poate continua in acest fel, a declarat Marian Munteanu.

El a precizat ca Alianta Noastra Romania va avea ”o garnitura puternica” de candidati atat in Bucuresti, cat si in tara.

Personal, voi candida in acest oras (...) si vreau sa-i asigur pe toti ca, daca acum 6 luni, in timpul campaniei pentru Primarie, s-au coalizat toti impotiva mea pentru a ma opri de la candidatura, de data asta nu mai au nicio sansa. Alianta Noastra Romania va veni cu o garnitura puternica de candidati si in Bucuresti, si in tara, pentru a oferi o alternativa solida si serioasa la actuala clasa politica”, a aratat Munteanu.

Citește și
Marian Munteanu, candidat la Primaria Capitalei din partea PNL, participa la o conferinta de presa organizata la finalul sedintei Biroului Politic National al PNL
Un grup de ONG-uri cere PNL sa renunte la candidatura lui Marian Munteanu "Are simpatii pentru curente de orientare FASCISTA"
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

In ceea ce priveste acuzatiile de extremism in legatura cu politica partidului sau, Munteanu a subliniat ca respinge aceasta ”propaganda”.

Resping propaganda care se face cu privire la asa zisul curent nationalist de extrema si asa mai departe. Alianta Noastra Romania este o miscare patriotica, asa cum exista asemenea miscari in toata lumea civilizata”, a subliniat el.

Marian Munteanu a afirmat ca, dupa cele mai recente date, partidul sau a strans putin peste 110.000 de semnaturi, iar pe listele partidului se afla oameni foarte cunoscuti.

”Obiectivul nostru este sa fim prezenti in Parlament intr-un numar suficient pentru a fi o voce puternica. (...) Un procent pe care il estimez intre 8 – 10 - 11% poate 12%”, a precizat Munteanu.

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Marian Munteanu s-a RETRAS din cursa pentru Primaria Capitalei:
Marian Munteanu s-a RETRAS din cursa pentru Primaria Capitalei: "Doamne, ajuta-ne". Cine este noul candidat al PNL

Candidatul PNL la primaria Capitalei NU mai este Marian Munteanu, ci Catalin Predoiu. Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa.

Un grup de ONG-uri cere PNL sa renunte la candidatura lui Marian Munteanu
Un grup de ONG-uri cere PNL sa renunte la candidatura lui Marian Munteanu "Are simpatii pentru curente de orientare FASCISTA"

Mai multe organizatii neguvernamentale fac apel la conducerea Partidului National Liberal sa retraga candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Municipiului Bucuresti, considerand aceasta nominalizare o ofensa adusa valorilor democratice.

Recomandări
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului.
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului. "Lansarea atâtor rachete şi drone va primi un răspuns"

Cabinetul de război din Israel a luat decizia de a riposta "clar şi puternic" împotriva Iranului pentru atacul cu rachete şi drone de sâmbătă seara, informează postul de televiziune israelian Canal 12, citat de The Times of Israel.

Noi detalii despre intervenția avioanelor britanice din România în sprijinul Israelului. Precizările lui Rishi Sunak
Noi detalii despre intervenția avioanelor britanice din România în sprijinul Israelului. Precizările lui Rishi Sunak

O parte dintre avioanele Typhoon pe care Marea Britanie le avea în România - la Mihail Kogalniceanu - au fost trimise în Orientul Mijlociu pentru apărarea Israelului.

România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat
România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat

Valul de căldură din ultimele zile aduce, dincolo de bucuria verii, și vești proaste, mai ales pentru agricultori. Rezerva de apă din sol, și așa puţină, după o iarnă fără zăpadă, este din ce în ce mai scăzută.