Marcel Ciolacu: „Câteodată cred că Iohannis mi-a luat locul, fiindcă el se crede în opoziţie”

Ultima actualizare: 18-11-2020 23:27
marcel ciolacu
Agerpres

Marcel Ciolacu consideră că președintele Iohannis face campanie electorală și „se crede în opoziție” deși rolul său este pur constituțional.

Klaus Iohannis a ajuns să-i ia chiar lui locul de reprezentant al opoziției, prin discursul său public, consideră președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Iohannis continuă acelaşi tir asupra opoziţiei, câteodată cred că Iohannis mi-a luat locul, fiindcă el se crede în opoziţie, e totuşi preşedintele României, are toate pârghiile constituţionale, inclusiv guvernul său. E ruşinos din partea unei preşedinte că am ajuns în această situaţie, să coboare ştacheta atât de jos într-o luptă politică, care nu este a lui. Este o luptă politică între partide politice, preşedintele ţării are alt rol constituţional. E campanie electorală ce face preşedintele", a spus Marcel Ciolacu, citat de Agepres.

Există o explicație pentru discursul anti PSD al președinelui României, consideră Ciolacu: PNL-ul a scăzut în sondaje.

„Şi PSD-iştii şi românii s-au obişnuit cu aceste atacuri. Mai mult, nouă, ca partid, ne-au adus şi un beneficiu, noi nu mai facem sondaje de opinie. Noi când îl vedem pe preşedinte că iese la televizor şi atacă PSD-ul, este clar că PNL-ul stă prost în sondaje, alt rol nu poate fi. Am avut sondaje şi am văzut acest lucru, de câte ori ieşea, momentul acela era cel mai dificil pentru PNL. Acum, dacă iese în fiecare seară, înseamnă că stau foarte prost. Noi nu am mai făcut sondaje de ceva timp şi nici nu am de gând să fac. Eu îi înţeleg disperarea, este guvernul său, este partidul său", a mai spus președintele social-democraților.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO