Liviu Dragnea, întrebat dacă s-a uitat la „Suleyman Magnificul”: „Am văzut câteva episoade”

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
Liviu Dragnea
Inquam Photos/ Octav Ganea

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, l-a catalogat pe europarlamentarul Cătălin Ivan drept „un băiat foarte obraznic”, după ce a susținut că acesta ar fi suspendat o ședință, ca să se uite la serialul „Suleyman Magnificul.”

Întrebat de jurnaliști despre afirmațiile lui Cătălin Ivan, șeful PSD a răspuns: „Am auzit; e un băiat foarte obraznic și foarte vocal, care când i se apasă pe buton lui și la încă trei colegi – că sunt echipă de patru cu butoanele la ei tot timpul... Am vorbit și cu colegii. Nu-mi aduc aminte să fi oprit vreo întâlnire politică să mă uit la Suleyman Magnificul.”

Întrebat de jurnaliști dacă îi place, totuși, serialul, șeful PSD a răspuns: „Mi-a plăcut poza. Cred că la fete le-a plăcut foarte mult, că le-a subțiat și arată foarte bine. Dar, sincer, mi se pare o prostie.”

„Cred că am văzut câteva episoade, acum câțiva ani, dar s-a terminat acum mulți ani. Mă mai uit la filme din când în când, mai greșesc- mai citesc și câte o carte. Dar o să îmi revin, dacă nu e bine... Nu mă mai uit la filme”, a răspuns Liviu Dragnea, întrebat dacă s-a uitat la acest serial în timpul liber.

Într-un mesaj postat pe Facebook, europarlamentarul a afirmat că la un moment dat, Liviu Dragnea ar fi suspendat o şedinţă PSD ca să urmărească serialul  „Suleyman Magnificul”.

„Ne-am amuzat când a suspendat o şedinţă la partid ca să vadă Suleyman Magnificul. Văzându-i însă evoluţia, acel moment capătă o simbolistică nouă. După criza Shaidehh a urmat criza Plumb şi Shaidehh, apoi criza Carmen Dan şi acum catastrofa Dăncilă. Concluzia este că filmul Suleyman Magnificul ar trebui interzis pentru că, pe fondul lipsei de cultură, poate crea monştri”, a susținut Cătălin Ivan.

Ca urmare a afirmațiilor sale, pe rețelele de socializare au apărut numeroase fotografii cu liderul social-democraților, portretizat în rolul lui Suleyman.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO