Liviu Dragnea, despre congresul PSD: Probabil că trebuie să cer susţinere şi prin Asia

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Liviu Dragnea
Inquam Photos/ Octav Ganea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, întrebat dacă simte că există în partid o tabără împotiva lui, că s-a săturat să se tot vorbească despre asta.

El a amintit faptul că toate organizaţiile judeţene ale PSD au dat rezoluţii că îl susţin.

Ironic, Dragnea a declarat că dacă dacă nici Congresul nu va fi suficient să demonstreze că are susţinere .. poate va cere sprijin în Asia.

"Care e tabăra aia, că m-am săturat de un an de când se vorbeşte despre asta. Am văzut că acum toate organizaţiile au dat rezoluţii de susţinere. Probabil că nu o să fie suficient nici Congresul.

Probabil că trebuie să cer susţinere şi prin Asia. Faptul că 1,2, 3 colegi – camarazi ca să spun aşa – toţi spun despre asta, asta nu înseamnă că este realitatea partidului. Partidul are nişte obiective pe care şi le-a asumat, şi de guvernare, şi din punct de vedere al diminuării abuzurilor din societatea românească, pe care le urmăreşte pas cu pas şi şi le îndeplineşte", a declarat liderul PSD.

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD s-a reunit luni într-o şedinţă pregătitoare Congresului extraordinar din 10 martie, în care Liviu Dragnea va cere votul de reconfirmare la şefia partidului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO