Limbaj de mahala in Parlament: Cand prostitutia e platita, se numeste curva


Ultimul update: Joi 08 Noiembrie 2012 09:41
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2011 13:28
Categorie: Stiri Politice
Aura Vasile

Parlamentarii romani au demonstrat astazi inca o data ca nu le pasa ca ei reprezinta o institutie extrem de serioasa. Culmea este ca acest scandal a fost declansat chiar de catre o doamna.

"Ne supuneti noua in acest moment sa aprobam o hotarare a Camerei Deputatilor, a carui text noi nu-l cunoastem? N-am inteles! Se intalnesc 4 sau 6 lideri si ei trebuie sa hotarasca pentru mine? Va spuneam si ieri, la mine in partid nu este dictatura ca la dumneavoastra" - a spus, nervoasa, deputatul PSD, Aura Vasile, de la microfonul plenului Camerei Deputatilor.

Scandalul a fost declansat de faptul ca presedintia Comisiei de buget urma sa fie transferata de la PSD la UNPR. Deputatii PSD si PNL au refuzat sa voteze acest acord, insa proiectul a fost adoptat cu 148 voturi "pentru".

Fapt care a enervat-o pe doamna Aura Vasile: "Ceea ce colegii din arcul guvernamental au facut astazi se numeste prostitutie, iar atunci cand prostitutia este platita se numeste curva!"

Dupa vot, presedintele PSD Victor Ponta a declarat ca deputatii PSD si PNL nu au participat la vot deoarece in 21 de ani presedintia comisiilor a fost stabilita conform Constitutiei si a votului popular, iar acum este prima data cand se schimba regula Constitutiei.

"Din acest moment ma simt eliberat de orice constrangere si atunci cand se va schimba majoritatea, toate comisiile vor apartine noii majoritati. Cred ca ati gresit foarte mult astazi", le-a spus Ponta deputatilor puterii.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO