Liderul PSD Marcel Ciolacu a fost cu mama sa ca să se vaccineze împotriva Covid-19

22-01-2021 11:58


Marcel Ciolacu, vaccin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat vineri că s-a vaccinat împotriva noului coronavirus, dar numai după ce, mai întâi, s-a vaccinat mama sa. 

Într-un mesaj postat pe Facebook, liderul PSD a precizat că cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele vulnerabile.

"Astăzi m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aș fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroșii bolnavi cronici din România.

Înainte de a fi caraghioși, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile. Pentru cei care au într-adevăr nevoie, cât mai rapid, de acest vaccin. Iar, până la imunizarea unui procent semnificativ din populație, tot #testarea rămâne cel mai eficient mijloc de combatere a pandemiei. ", a scris Ciolacu pe Facebook. 

 

Mesajul lui Ciolacu a fost ironizat de prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

Acesta a scris, tot pe Facebook, că sunt 50 de ani de când mama sa nu îl mai duce la vaccin.

Poate, dacă s-ar fi vaccinat după toate mamele și după toți bolnavii cronici din țara asta, spusele lui Marcel Ciolacu ar fi avut sens.

PS. Sunt deja vreo 50 de ani de când nu mă mai duce mama la vaccin.” - a scris prefectul Capitalei pe rețeaua de socializare. 

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO