Iordache, despre confuzia de nume făcută de Toader: ”Să-și asume responsabilitatea”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 01 Noiembrie 2018 11:31
Categorie: Stiri Politice
Florin Iordache

Fostul ministru al justiției, Florin Iordache, îl critică pe Tudorel Toader pentru că nu ”își asumă responsabilitatea și preferă să facă postări neserioase pe Facebook”, după confuzia de nume făcută.

Iordache spune că Tudorel Toader trebuie să clarifice lucrurile după ce l-a acuzat pe procurorul general Augustin Lazăr că a fost numit în funcție după ce a dat o ordonanță de clasificare a unui dosar al președintelui Klaus Iohannis, informație care s-a dovedit ulterior a fi rezultatul unei confuzii de nume, procurorul care a semnat decizia de clasare fiind Cristian Aurel lazăr, relatează hotnews.ro.

”Urmărim un serial pe Facebook. Mai mult, ministrul Justiţiei are responsabilitea de a clarifica, dacă a fost eroare, să şi-o asume, dacă nu e eroare şi are un document, să îl prezinte. Așa, să ne spună din oră în oră, să mai scrie pe Facebook ...suntem într-un serial care nu se mai termină ”, a spus Iordache, la Digi 24

”A continua cu această telenovelă nu cred că își are rostul”, a adăugat el. Iordache a mai susținut că Tudorel Toader trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru „mai multe lucruri”, pentru ”întreaga activitate” şi că o evaluare va trebui făcută în partid, nu la televizor „Atunci când o să facem evaluarea o să am şi eu câteva lucruri de spus colegilor mei. Aştept evaluarea premierului şi la PSD voi avea şi eu câteva lucruri de spus”, a afirmat Iordache.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Hotnews

Curtea Constituțională va dezbate pe 14 noiembrie conflictul sesizat privind protocoalele
VIDEO PROTVPLUS.RO