Gabriela Firea: ”De ce mă folosesc pe mine ca şi translator sau curea de transmisie?”


Ultimul update: Joi 27 Februarie 2020 17:00
Data publicarii: Joi 27 Februarie 2020 15:52
Categorie: Stiri Politice

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a declarat că le urează succes tuturor candidaţilor la alegerile locale și s-a mirat că atenţia a fost concentrată până în prezent doar asupra Primăriei Capitalei.

"Le urez succes cu mult fair play tuturor candidaţilor de la toate primăriile din ţară, pentru că am văzut că toată campania s-a concentrat doar pe Bucureşti. Să ştiţi că mai sunt primării şi în ţară. Multe, multe. Dar se vorbeşte doar despre Bucureşti. Oare de ce?!", s-a întrebat Firea, potrivit Agerpres.

În altă ordine de idei, l-a îndemnat pe premierul interimar, Ludovic Orban, să nu îi mai transmită prin intermediari mesaje soţului său, Florentin Pandele, primar al oraşului Voluntari, ci să discute cu acesta în mod direct.

"L-am văzut pe domnul premier, care a fost demis de către Parlament, că îi transmite bezele soţului meu. Eu îi voi transmite - că am numărul lui de telefon - telefonul soţului. Nu ar fi mai bine să vorbească ei direct? De ce mă folosesc pe mine ca şi translator sau curea de transmisie? Au fost colegi la PNL în anii '90. Cine ştie ce or avea ei de împărţit şi îi încurcăm. Au fost prieteni, mergeau la mese împreună. Ş

tiu anumite lucruri unul despre celălalt. Mai ales unul, mai apropiat de mine, despre celălalt. Eu zic să le facilităm un acces direct. Să nu mai transmită prin mine şi prin televiziuni. Cam atât. Pur şi simplu de ne-comentat. Tuturor candidaţilor, mult succes!", a conchis Firea.

VIDEO PROTVPLUS.RO