Fenechiu: Daca mai multi romani spun ca nu va fi demis Basescu, imi dau demisia din functiile PNL

12-07-2012 15:12


Relu Fenechiu

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, joi, ca, in conditiile in care presedintele suspendat Traian Basescu nu va fi demis la referendum, el isi asuma ca a gresit declansand referendumul impotriva sefului statului si va demisiona.

El a promis ca va demisiona din toate functiile detinute in partid.

"Indiferent de conditiile in care se va desfasura referendumul, dorinta mea e sa vina la vot cei care vor sa scape de Traian Basescu, dar si sustinatorii, sa vedem care sunt mai multi. Regula spune ca cine are unul in plus, acela castiga. Daca Traian Basescu castiga referendumul, insemana ca noi ne-am inselat si ca poporul roman a dus-o bine", a spus Fenechiu.

Intrebat ce inseamna ca s-a inselat in ceea ce priveste referendumul, Fenechiu a spus ca el spera ca referendumul va fi unul valid. "Daca referendumul nu va fi validat, inseamna ca am gresit. Eu sper ca vom avea un referendum valid si aici tine de repsonsabilitatea noastra, a tuturor", a spus Fenechiu.

Intrebat la ce se refera atunci cand vorbeste despre greseala, Fenechiu a precizat: "Am gresit ca am declansat un referendum impotriva lui Traian Basescu daca romanii vor spune altceva".

El a spus ca isi asuma aceasta eventuala greseala. "In conditiile in care mai multi romani spun ca nu va fi demis Traian Basescu, imi dau demisia din toate functiile din partid", a spus Fenechiu, aratand ca a facut cunoscut acest lucru si in PNL.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO