Elena Udrea, huiduita si fluierata la Festivalul de Jazz de la Garana!

19-07-2009 00:00

Elena Udrea a participat la Festivalul de Jazz Garana, unde spectatorii au huiduit si fluierat la sosirea si plecarea delegatiei, demnitarul sustinand ca reactia a fost cauzata de faptul ca s-a trecut prin fata publicului in timpul concertului.

 

La sosirea delegatiei, cei aproximativ 3.000 de spectatori prezenti au fluierat si huiduit indelung. Fara sa faca vreun comentariu, ministrul s-a indreptat, prin fata publicului, catre zona VIP, unde a stat aproximativ o ora.

John Abercrombie a intrebat publicul, in engleza, ce s-a intamplat, iar inginerul sau de sunet i-a explicat. Dupa ce a primit explicatia, Abercrombie le-a spus spectatorilor, razand, ca trupa va continua sa cante indiferent ce s-ar intampla.

Dupa o ora, Elena Udrea a fost condusa de organizatori spre o iesire laterala, insa spectatorii au observat-o si au inceput din nou sa huiduie.

Demnitarul sustine ca reactia publicului, justificata, a fost determinata de faptul ca, la sosire, ea a trecut, impreuna cu delegatia, prin fata spectatorilor spre zona amenajata de organizatori. Udrea apreciaza ca publicul a reactionat pentru ca a fost deranjat in timpul concertului, mentionând insa ca, din cauza intunericului, spectatorii nu au avut cum sa distinga cine sunt persoanele care trec prin dreptul scenei in timpul spectacolului.

Basescu, huiduit indelung la Baile Tusnad, cand a vorbit despre autonomie

Tags: elena udrea,


VIDEO PROTVPLUS.RO