Elena EBA Basescu are o intrebare pentru voi: "Ce nota a luat la BAC Marcel Pavel?"

Ultima actualizare: 06-11-2012 18:51
Elena Basescu

Scandalul declansat din cauza intonarii imnului national, la finalul meciului cu Franta, a ajuns pana la urechile europarlamentarului Elena Basescu. Fiica presedintelui Romaniei il critica pe Marcel Pavel, pe contul personal de Twitter.

Prima postare a Elenei Basescu pe aceasta tema, aparuta pe Twitter, este o preluare a unor afirmatii aparute in presa centrala, potrivit carora Marcel Pavel a evitat sa pronunte cuvantul Traian din imnul national, ca sa nu se interpreteze politic.

"Marcel Pavel l-a schimbat pe "Traian" din imnul national "sa nu sune politic". Cum comentati?" - intreaba Elena Basescu.

FRF si Marcel Pavel, amendati de prefect cu cate 5.000 lei pentru intonarea imnului cu alt text

Apoi, ea ii critica pe cei care "nu mai au respect pentru Imnul de Stat".

"Este incredibil cum unii nu mai au respect nici macar pentru Imnul de Stat!!!!" a scris, din nou, EBA pe contul personal.

Apoi insa, in a treia postare pe aceasta tema, fiica presedintelui Romaniei il ataca direct pe Marcel Pavel.

"Trist ca exista persoane care nu stiu diferenta dintre Imparatul Traian si Presedintele Traian Basescu. Ce nota a luat la BAC Marcel Pavel??" - intreaba Elena Basescu.

Fiica cea mica a sefului statului a intrat in atentia opiniei publice din Romania dupa ce a facut cateva greseli de exprimare - cea mai cunoscuta fiind legata de pluralul cuvantului "succes". EBa loveste din nou! Dupa succesuri, gramatica ii joaca feste!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO