Elena Basescu rade de "inexactitudinile" ministrului "fara diploma" Daniel Funeriu

Dată publicare: 06-10-2011 12:05
Dată actualizare: 06-11-2012 17:09


Elena Basescu

Europarlamentarul PDL Elena Basescu a postat pe contul de Twitter doua link-uri catre stiri care il critica pe ministrul Daniel Funeriu pentru folosirea unui cuvant: "inexactitudini".

Este vorba despre o interventie pe care ministrul Daniel Funeriu a avut-o la Comisia de invatamant din Camera Deputatilor. In timp ce vorbea cu cativa deputati din opozitie, ministrul Educatiei a folosit cuvantul "inexactitudini".

Miercuri, Elena Basescu a postat pe contul personal de Twitter doua linkuri la cateva articole din presa care relatau despre aceasta interventie a lui Daniel Funeriu.

Prima postare are titlul "Funeriu critica deputatii care uzeaza «inexactitudini»", iar a doua "Inexactitudinilele unui ministru fara diploma".

Marti, imediat dupa ce Funeriu a pronuntat acest cuvant, deputatul PSD Cristian Dumitrescu i-a atras atentia ministrului si i-a spus sa se uite seara la emisiunile de televiziune, pentru ca tocmai a creat o stire. Funeriu nu a mai luat cuvantul dupa interventia lui Dumitrescu, el vorbind ulterior, in concluzia lucrarilor.

Fiica cea mica a sefului statului a intrat in atentia opiniei publice din Romania dupa ce a facut cateva greseli de exprimare - cea mai cunoscuta fiind legata de pluralul cuvantului "succes". EBa loveste din nou! Dupa succesuri, gramatica ii joaca feste!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO